Tragédie v kapele Iron Maiden: Fanoušci truchlí kvůli zpěvákovi!

Bruce Dickinson z kapely Iron Maiden

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 16:10

Fanoušci kapely Iron Maiden se od frontmana formace dozvěděli velice smutnou zprávu. V rodině Bruce Dickinsona došlo k velké tragédii. Zpěvákovi zemřela manželka Paddy.

Anglická heavymetalová kapela Iron Maiden momentálně nemůže koncertovat, ale to po dnešním dni zdaleka není zase taková tragédie. Jeden ze členů legendární skupiny se totiž vyrovnává se ztrátou ve své vlastní rodině.

Do domu v západním Londýně vyjela v úterý dopoledne záchranná služba, která však už nemohla nijak pomoci Paddy Bowdenové, manželce zpěváka Bruce Dickinsona. Příčina úmrtí není známá, i když se k němu rodina vyjádřila.

„Je to hrozné neštěstí, které se jeví jako tragická nehoda. Naše děti Austin, Griffin a Kia jsou zdrcené,“ uvedl přímo Dickinson a dodal, že s respektem k zesnulé manželce už nebudou poskytovat žádné další prohlášení.

Bowdenová už byla hudebníkovou manželkou jen na papíře, protože manželé žili v odloučení. Podle britských médií se v loňském roce po 29 letech rozešli. Dickinson už má údajně novou známost.

Témata: Skupina Iron Maiden úmrtí