Zemřel Gregory Tyree Boyce (†30): Záhadná smrt herce ze Stmívání!

Gregory Tyree Boyce v době natáčení Twilight ságy

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 12:10 | Aktualizováno: 19. května 2020 18:06

Fanoušci upíří ságy Stmívání truchlí. V pouhých třiceti letech zemřeli za poměrně zvláštních okolností herec Gregory Tyree Boyce a jeho přítelkyně Natalie. Právě spolu začínali podnikat.

Koronavirem těžce zkoušený Hollywood zasáhla v posledních hodinách jedna velice smutná zpráva. Ve věku 30 let zemřel Gregory Tyree Boyce, herec známý z upíří ságy Twilight (Stmívání). Vedle něj našli mrtvou i jeho o tři roky mladší přítelkyni Natalii. Píše o tom web BBC News.

Boyce s přítelkyní se právě snažili rozjet byznys s kuřecími křídly, kde jednotlivé příchutě měly nést jména rapperů ze západního pobřeží USA. Podle policie se nestali obětí trestného činu, čeká se na pitvu a výsledky toxikologie.

Rodina nese ztrátu Gregoryho velice těžce. „Přeji si, aby si tady pořád byl, brácho. Svět přišel o skvělého člověka,“ napsal na facebooku jeho bratr Chris Wayne. „Jsem zničená. Jsem ztracená. Bolí to,“ svěřila se jeho matka Lisa.

„Psala jsem ti, když mě něco trápilo, a ty jsi řekl: Mami, jsem s tebou, přes to se přeneseme. Chlapče. Proč jsi mě opustil? Už žádné objetí, polibek, už žádná taková slova. Miluji tě. Miluji tě, Greggy, zlatíčko moje,“ dodala.

Témata: Gregory Tyree Boyce úmrtí