Meghan, tohle ti neprojde! V paláci už plánují odvetu!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 10:30

Je to už měsíc a půl, co princ Harry a jeho žena Meghan opustili královskou rodinu. Její členy nenechává v klidu, co vévodkyně chystá v následujících měsících. V paláci už ale mají jasno, co a jak bude.

V srpnu má vyjít kniha Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family, ve které chce kontroverzní pár popsat svoji verzi příběhu. Před pár dny dokonce uniklo, že vévodkyně by si přála urychlit vydání publikace.

V kuloárech již nějaký čas kolují informace, že mají členové britské královské rodiny strach z toho, co se v knížce objeví. Podle slovenského webu cas.sk to však je úplně jinak. Buckinghamský palác přišel s ostrou recenzí, aniž by kdokoliv odtamtud viděl byť jen jedinou stránku.

Rodinní příslušníci roztrhali na cáry anotaci knihy, která uvádí, že půjde o „upřímný, velmi intimní a odzbrojující portrét“. „Všichni vědí, jaký příběh mají čekat. Všichni ale cítí, že to drama a všechno okolo je už pryč,“ cituje server zdroj listu Sunday Times z paláce.

Podle něj už není na Harryho a Meghan nikdo zvědavý. „Zbytek královské rodiny už chce jít dál. Není to zrovna časté téma konverzací uvnitř rodiny. Napsalo se o nich už tolik ‚bombastických‘ knih. Jsou na to zvyklí,“ dodal zasvěcenec.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)