Meghan DĚSÍ KRÁLOVSKOU RODINU! Chce říct pravdu, členové vyrazili do protiútoku!

Meghan Markle a Alžběta II. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. května 2020 19:38

Letošní léto bude v královské rodině veselé. Má totiž vyjít kniha, v němž chce britská vévodkyně Meghan Markle odhalit tajemství královské rodiny. Má například prozradit, co ji přimělo Británii opustit. Kniha děsí zbylé členy rodiny, kteří už vyrazili do protiútoku.

Vydání knihy Finding Freedom: Meghan, Harry and the Making of a Modern Royal Family bylo původně plánováno na srpen a Meghan v ní měla veřejnosti odhalit své osobní svědectví ze života v britské královské rodině.

Meghan ale chce, aby kniha vyšla co nejdříve. Má to být její prostředek, jak se bránit údajným pomluvám a lžím, které o ni kolují. Mnoho z nich totiž vykresluje Meghan jako tu špatnou, která rodinu rozvrátila.

Objevily se například informace, že se Meghan chovala ke svým zaměstnancům a podřízeným jako megera. Vévodkyně ale chce v knize ukázat, jakému tlaku byla podrobena jak ona, tak i například Lady Diana.

Spoluautor knihy Omid Scobie totiž uvedl, že tato biografie pomůže pochopit mnohem víc než jen životopisnou linii jedné členky královského paláce. Lze se proto domnívat, že právě Diana dostane v knize také své místo. Právě s ní totiž svůj osud Meghan spojuje nejčastěji.

Na knihu se už ale nyní valí kritika, a to přímo z Buckinghamského paláce! Ten publikaci označil jako účelovou telenovelu, která má daleko od skutečnosti.

"Všichni vědí, jaký příběh mají čekat. Všichni ale cítí, že to drama a vše kolem je už pryč. Zbytek královské rodiny už chce jít dál. Není to žádné horké téma uvnitř rodiny. Napsalo se o tom už tolik knih, jsou na to zvyklí," cituje Sunday Times zdroj z Buckinghamského paláce.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)