Británie na nohou! Meghan jsou v patách nebezpeční stalkeři!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 11:33

Britové mají důvod mít strach o členy své královské rodiny. Nejnovější informace ukazují, že některým z nich jsou v patách nebezpeční stalkeři. Policisté je naštěstí mají pod drobnohledem.

Londýnská metropolitní policie uvedla, že během posledního roku výrazně přibylo nebezpečných stalkerů členů britské královské rodiny. Velkou roli v tom podle všeho sehrávají ostře sledované kauzy z uplynulých měsíců, ať už jde o skandál prince Andrewa či odchod prince Harryho a jeho ženy Meghan.

Tak si to alespoň vysvětluje bezpečnostní expert oslovený webem listu Daily Mail. Podle Richarde Aitche jde o „podivíny“ a „cvoky“, kteří zdaleka nepředstavují podobnou hrozbu jako např. teroristé, policisté ale nesmí podcenit ani tuto hrozbu.

„Příchod Meghan na scénu přispěl k vyšším číslům z mnoha důvodů, především to souvisí s děním od závěru roku 2019, kdy vyšlo najevo, že chtějí opustit královské povinnosti a přesunout se do Kanady. To mohlo hodně přispět k tomu, že je takových lidí víc,“ říká odborník.

Aitch to ale rozhodně nechce celé házet na vévodkyni a jejího muže. „Musím zmínit, že kontroverze kolem prince Andrewa a jeho kritizovaný televizní rozhovor přispěly k znevážení královské rodiny jako celku, což může mít také nepříjemné důsledky,“ dodal.

Témata: Meghan Markle princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr)