Johnny Depp: Mlátil ex Heardovou? Svědectví jeho bývalek může vše změnit!

Johnny Depp 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 15:01

Johnny Depp prakticky neustále zaměstnává právníky kvůli nevydařenému manželství s Amber Heardovou. Nesoudí se přitom jen se samotnou herečkou. Pomohou mu svědectví jeho bývalých partnerek?

Manželství Johnnyho Deppa s Amber Heardovou dopadlo opravdu neslavně. Žádost o rozvod podala herečka, která tvrdí, že byla obětí domácího násilí, v květnu 2016 již po 15 měsících od sňatku, Deppa stál nakonec 7 milionů dolarů. Oba se soudí dodnes.

Slavný hollywoodský herec se soudí také s britským deníkem The Sun, který napsal, že se k ženám chová agresivně a násilnicky. Depp ale podle agentury AP vytáhl velký trumf. Na jeho obhajobu vystoupily další slavné expartnerky Vanessa Paradis a Winona Ryderová.

„Byli jsme partnery 14 let a vychovali jsme společně dvě děti. Během té doby byl Johnny vždy milý, velkorysý a rozhodně ne násilnický,“ řekla podle soudních dokumentů Paradis.

Právnici chtějí jako důkaz použít i svědectví Winony Ryderové, která také nemá podobnou zkušenost jako Heardová. „Nikdy, nebyl ke mně nebyl hrubý nebo násilnický,“ nechala se slyšet. 

Témata: Johnny Depp Amber Heard