Meghan je mrcha? Svědectví, které na ni od základu mění pohled!

Vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 12:20 | Aktualizováno: 17. května 2020 12:11

O vévodkyni Meghan má mnoho lidí opravdu nevalné mínění, zvlášť když z jejího okolí přicházejí čas od času velice šokující informace. Teď ale přišlo svědectví, které na ni od základu mění pohled.

O vévodkyni Meghan již koluje mnoho opravdu nelichotivých svědectví o její povaze či charakteru, rozhodně jí nepomohlo ani to, že v podstatě odloudila prince Harryho z řad britské královské rodiny. Teď se ale objevilo svědectví, které na ni vrhá úplně jiné světlo.

Na svědomí ho má trenér hollywoodských hvězd Jorge Blanco, který se stará např. o herce Chrise Hemswortha či Roberta Pattinsona. Jeho služeb svého času využila i americká herečka. Jak na to respektovaný Španěl vzpomíná?

Osobní kouč naopak dle slovenského webu cas.sk její povahu vyzdvihl a uvedl, že „s ní měl skvělé tréninky, protože byla nesmírně sympatická“. Dokonce si prý umí představit, že by spolupráci obnovili a přizvali i Harryho.

S Meghan se setkával v zámoří v době natáčení seriálu Kravaťáci. Blanco si chválil, že s ním zvládala komunikovat ve španělštině. Dokonce ji přesvědčil i k tréninku bojových umění, např. boxu či kickboxu. 

Témata: Meghan Markle