Harry a William: Zásadní změna ve vztahu! Může za ni strach

Britští princové William a Harry s manželkami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 12:44 | Aktualizováno: 15. května 2020 17:10

Princ Harry v dubnu v podstatě opustil svého staršího bratra, vztahu s princem Williamem to ale mělo paradoxně prospět. Podle nejnovějších informací došlo k zásadní změně právě v době pandemie.

Údajné spory prince Williama s mladším bratrem Harrym jsou vděčným tématem pro zahraniční média, zvlášť když se předpokládá, že nedávný odchod druhé jmenovaného a jeho ženy Meghan z řad britské královské rodiny krizi ještě prohloubil. Jenže opak je možná pravdou.

Podle slovenského webu cas.sk oba spojil strach způsobený hrozbou v podobě nemoci covid-19, která se navíc nevyhnula jejich nejbližším. Nakazil se totiž i princ Charles, jejich otec. Harry a William si údajně volají a píšou.

„Volají si přes videohovory, společně tak oslavili několik rodinných narozenin a myslím, že když byl princ Charles nemocný, oba bratry to donutilo zvednout telefon a začít spolu mluvit,“ cituje server slova novinářky Katie Nichollové pro Entertainment Tonight.

Podle expertky na dění v královské rodině mezi nimi nepanuje takové napětí jako zhruba před půl rokem. „Sussexovci jsou svobodní a mohou si žít svůj nový život, Cambridgeovci se mohou vrátit ke svému starému životu a už jim nikdo nebude dělat ze života drama,“ dodala.

Témata: Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)