Tak o tohle Meghan jde! Britům zatrnulo, promluvili její přátelé!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 13:50 | Aktualizováno: 15. května 2020 15:45

Od Velké Británie je sice vévodkyně Meghan tisíce kilometrů daleko, přesto tamním lidem zatrnulo, když se dozvěděli o jejích záměrech. Všechno vyšlo najevo poté, co promluvili její přátelé.

Členové britské královské rodiny by Meghan rádi viděli do hlavy. Nejprve jim odloudila prince Harryho z jejich dosahu i sféry vlivu, teď navíc chystá vydání třaskavé knihy Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family. Chce tak prozradit vlastní verzi celého příběhu.

O co vlastně americké herečce jde? Její přátelé řekli listu Daily Mail, že chce upravit svou nedobrou pověst ženy, která „byla ošklivá na zaměstnance na své cestě za mocí a slávou“. Chystaná publikace by jí k tomu měla pomoci.

Vévodkyně věří, že z toho spolu s Harrym vyjdou úspěšně. „Meghan si podle všeho myslí, že lidé konečně pochopí, s jakou úzkostí a zmatkem se uvnitř královské rodiny potýkala,“ tvrdí zdroj zmíněného deníku.

„Meghan říká, že lidé musí poznat i její zranitelnou stránku, což tak kniha do detailu dělá. Myslím, že chce aby ji lidé litovali, nebo s ní alespoň soucítili kvůli všemu, čím si prošla. Rozhodně to nebyla pohádka,“ dodal zdroj.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)