Katy Perry nevěřila svým očím: Dcera na ultrazvuku ukázala…!

Katy Perry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 14:44

Katy Perry se už pěkných pár týdnů těší z toho, že se z ní během tohoto roku stane maminka vytoužené dcery, kterou čeká s hercem Orlandem Bloomem. Už teď ale zjišťuje, co ji nejspíš čeká.

Počátkem března oznámila světoznámá popová hvězda Katy Perry prostřednictvím videoklipu k nové písni Never Worn White šťastnou novinu, že je v 35 letech poprvé těhotná. Otcem dítěte je hollywoodský herec Orlando Bloom.

Zhruba před měsícem pak právě u fotografie hvězdy Pána prstenů či Pirátů z Karibiku prozradila, že společně čekají holčičku. A jak to tak vypadá, bude to pořádná rebelka. Ukázalo se to na vyšetření u doktora.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry), Kvě 11, 2020 v 1:30 PDT

Populární zpěvačka se totiž na svém instagramovém profilu pochlubila krátkým videem z ultrazvuku. „Když vám vaše nenarozená dcera ukazuje z dělohy prostředníček, tak víte, že je třeba se připravit na nejhorší,“ okomentovala, co je na záběrech vidět.

Snad jim bude platný alespoň fakt, že Bloom má zkušenosti, protože je otcem jednoho uličníka, kterého má z předchozího manželství. S australskou topmodelkou Mirandou Kerrovou má již devítiletého syna Flynna.

Témata: Katy Perry Orlando Bloom