Harry a Meghan míří vysoko: Tudy vede cesta na výsluní?

Princ Harry a Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 12:42

Zatímco v královské rodině bylo prakticky jasné, že z nich král a královna nikdy nebudou, v nové životní kapitole mají Harry a Meghan namířeno opravdu vysoko. Kdo jim má pomáhat při cestě na výsluní.

Princ Harry a jeho žena Meghan se po konci v britské královské rodině přestěhovali do Los Angeles, rodného města herečky. Ani po více než měsíci není jasno, co bude pracovní náplní jejich budoucnosti v kalifornské metropoli, i když u Meghan se předpokládá, že se vrátí do filmového průmyslu.

Této teorii nahrávají nejnovější informace britského listu The Sun. Podle něj pár nabídl práci protřelé hollywoodské poradkyni Rebecce Mostowové. Mezi její klienty patřili hudebníci Prince a Seal či fotbalista David Beckham, se kterým se princ přátelí. Anglický záložník strávil v LA velice úspěšnou část své kariéry.

„Rebecca je extrémně diskrétní, pracovitá a profesionální, s celebritami pracuje roky. Je přesně tím, co Harry a Meghan hledají. Všichni jim ji doporučují. Ona už ale nepracuje tolik co dřív,“ konstatuje zdroj zmíněného deníku.

Mostowová by doplnila tým, který už pro pár pracuje. Podle dostupných informací si vévodkyně Meghan zachovala tým spolupracovníků i v době, kdy byla členkou královské rodiny. Jeho součástí je mimo jiné známý agent a renomovaný hollywoodský právník.

Témata: Princ Harry Meghan Markle