Vévodkyně Meghan dělá ŽIVOTNÍ CHYBU? Zatajili jí důležité informace!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. května 2020 10:39

Vztahy mezi Meghan a jejím otcem Thomasem se nezměnily ani poté, co se vévodkyně přestěhovala do Spojených států, kde pro svou rodinu hledá dům, v němž bude bydlet i se svou matkou. Otce nadobro vymazala ze života, ačkoliv on tvrdí, že do královského paláce zaslal omluvu, která se nikdy nedostala ven.

Vévodkyně Meghan nemá s otcem Thomasem Marklem nejlepší vztahy. Královský životopisec Duncan Larcombe například v dokumentu o Meghan, Harrym a jejich dítěti prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí! 

"Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem," řekl otevřeně expert. To svědčí o tom, že vztahy v rodině jsou napnuté k prasknutí. A to poměrně dlouhou dobu.

Navzdory tomu, že se Thomas snaží získat Meghan zpět, ona o něj nejeví nejmenší zájem. A jak se ukazuje, zazlívá mu věci, které si možná jen nenechala vysvětlit.

Některé se datují do doby před svatbou Meghan s Harrym. Thomas měl tehdy prodat své fotografie tisku, kvůli čemuž se pohádal s princem Harrym. Proč to ale Thomas skutečně udělal?

"Našla mě agentura a tvrdila mi, že jde o dobrý způsob, jak zlepšit můj obraz v očích veřejnosti. Tisk mě totiž prezentoval jako bezdomovce. Byla to chyba, chtěl jsem se omluvit královské rodině, a to veřejně. Meghan a Harry mi ale řekli, že to nemám dělat," přiznak Thomas pro Daily Mail.

Sám se proto rozhodl napsat Jasonovi Knaufovi, tehdejšímu tiskovém mluvčímu. Řekl mu, že se chce omluvit královské rodině a že nikdy nechtěl nikomu ublížit. Jeho omluva se ale nikdy nedostala ven. 

Robert Jobson, kronikář, si nemůže dovolit kritizovat některého ze členů královské rodiny, tvrdí ale, že Meghan by se svému otci ozvat měla, jinak toho bude litovat. Podle něj s ním totiž hraje nebezpečnou hru.

"Pokud má někdo oba rodiče, neumí si představit jaké to, až bude žít bez nich," řekl serveru The Sun s tím, že její otec není v nejlepší zdravotní kondici a Meghan by si měla s napravováním rodinných vztahů pospíšit.

"Až jednou odejde, žádné slzy ho nevrátí zpět. Pokud se mu něco stane, bude litovat, že nebyli v kontaktu," dodal směrem k Meghan.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle