Proč Meghan práskla královně dveřmi před nosem? Může za tím být úplně něco jiného!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. května 2020 8:47 | Aktualizováno: 9. května 2020 10:39

Je známo, že vévodkyně Meghan nezvládala královské povinnosti a tlak médií, proto se s Harrym rozhodli vzdát se členství v rodině a osamostatnit se. Na internetu se ale objevují domněnky, že za vším stojí něco jiného.

Meghan se proslavila jako herečka. V Hollywoodu byla bohatá, vážená a známá. Jako členka královské rodiny se ale musela řídit protokolem, zastiňovala ji vévodkyně Kate, královna Alžběta a zejména - nemohla hrát.

Americká média už dříve spekulovala nad tím, jestli Meghan ještě někdy spatří před kamerou jinak než jako členku královské rodiny. Tvrdila, že se talentovaná herečka do natáčecího procesu už pravděpodobně nevrátí, především proto, že by na to neměla čas.

Kromě královských povinností ji totiž zaměstnávala i výchova malého Archieho, a tak nebylo příliš pravděpodobné, že by si v dohledné době našla čas na konkurzy a natáčení. Navíc média upozornila, že by kvůli nim pravděpodobně musela létat do Ameriky, a pokud by se vrátila k natáčení, zřejmě tam i nějakou dobu bydlet.

A to se nyní stalo. Meghan se do USA přestěhovala, konkrétně do Los Angeles, kde chce bydlet kromě Harryho v jednom domě i se svou matkou. Na sociálních sítích se živě spekuluje, jestli to není právě proto, aby měla čas na konkurzy.

Nikdy totiž nebylo úplně vyloučeno, že se Meghan opět neukáže třeba v seriálu Kravaťáci. Dříve to ale nebylo příliš reálné. Pokud by k tomu totiž došlo, šlo by o jeden z historických milníků na poli královské rodiny, i v televizní sféře.

Jako první členka královské rodiny a zároveň aktivní herečka by se ocitla pod ještě větším hledáčkem médií a fotografů, a to už by asi neustála. Nyní má volnější ruce.

Témata: Meghan Markle