Veřejnost to vytmavila Meghan! Lidé jí vmetli do obličeje...

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. května 2020 9:40 | Aktualizováno: 9. května 2020 11:03

Britská vévodkyně Meghan Markle se dlouhodobě ocitá pod palbou veřejnosti. Lidé jí dávají najevo svou nelibost vůči ní zejména na sociálních sítích, někteří ale postoupili na úplně jiný level!

Na serveru DataLounge se objevila anketa, která už dle svého názvu zní pořádně urážlivě. Lidé totiž mají vybrat, za co Meghan nenávidí nejvíce!

Takový políček vévodkyni Meghan ještě nikdo neuštědřil, na druhou stranu se ukázalo, jaká je vlastně pravda o nevraživosti k ní. A ta je opravdu překvapivá!

27 procent hlasujících totiž uvedlo, že není pravda že by Meghan nesnášeli, naopak ji mají rádi! Dalších 29 procent lidí tvrdí, že k ní necítí nenávist, ale ani ji nemilují. Zkrátka k ní mají neutrální vztah.

Lidí, kteří Meghan opravdu nemusí, je tak méně než padesát procent. Většinou jsou ale oni právě ti nejvýraznější na sociálních sítích. Co přesně jim ale vadí?

24 procent lidí si myslí, že Meghan je prospěchářka, přesněji že všem vleze do... Zkrátka a dobře, že kvůli svému postavení ve společnosti udělá cokoliv. 

Dalších 7 procent lidí jí nemůže odpustit, že si vzala prince Harryho, a 5 procentům lidí vadí její smíšený původ. Další necelá tři procenta lidí jí zazlívají, že je Američanka, a míně než jedno procento lidí, že je rozvedená.

Zajímavé je, že pouhým třem procentům lidí vadí vše uvedené, tedy de facto jim vadí na Meghan asi úplně vše. Zbytku hlasujících vadí něco jiného, co v anketě nezaznělo. Například že je otravná, jak padlo v diskuzi pod anketou.

Témata: Meghan Markle