Adéla Vinczeová Banášová uslyšela hrozivou diagnózu: RAKOVINA!

Adéla Banášová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 10:33 | Aktualizováno: 7. května 2020 19:41

Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) nedávno navštívila lékaře. Její manžel Viktor nyní prozradil, že si na preventivní prohlídce vyslechla poměrně hrozivou diagnózu. Naštěstí to ale dobře dopadlo.

Slovenskou televizní hvězdu Adélu Vinczeovou známe v Česku již od dob, kdy ještě pod dívčím jménem Banášová moderovala s Leošem Marešem pěvecké talentové soutěže. V poslední době se nám sice trochu ztratila z očí, teď je na ni ale opět upřena pozornost.

Za všechno může upřímná zpověď jejího manžela Viktora Vinczeho na sociální síti. Moderátor vážně promluvil o jedné dámské záležitosti, protože ho podle jeho slov sledují na instagramu především ženy, které chtějí být jako jeho manželka. „Dobře tedy, teď máte možnost. Objednejte se ke svému gynekologovi,“ napsal.

Jeho žena to totiž učinila a zjistila, že mohla mít opravdu vážné zdravotní potíže. „Díky Adélčinu dlouhodobě poctivému přístupu jí v ružinovské nemocnici nedávno vyřešili nabíhající rakovinu děložního čípku. Bezbolestně, za pár minut,“ prozradil Vincze.

„Na oddělení ale potkala paní, která na to, podle vlastních slov, roky úplně kašlala a rakovina jí už napadla i jiné části těla… preventivní prohlídka by přitom rozvíjející se chorobu velmi pravděpodobné odhalila a až 94 procent případů následně vyléčila. Jako v případě Adélky,“ dodal.

Témata: Adéla Banášová