Archie slaví narozeniny! Uvidí ho stárnoucí královna ještě někdy?

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je představován královně. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 16:19

Královna Alžběta nedávno oslavila 94. narozeniny a nikdo nedokáže říct, jak dlouho tedy ještě bude. Určitě by však ráda ještě někdy viděla pravnuka Archieho, dnešního oslavence. Umožní jí to Harry a Meghan alespoň zprostředkovaně, např. prostřednictvím fotky?

Právě dnes, tedy 6. května, slaví první narozeniny Archie, zatím jediný potomek prince Harryho a jeho ženy Meghan, kteří zhruba před měsícem opustili řady britské královské rodiny a přestěhovali se do rodného města vévodkyně, kalifornského Los Angeles.

Již dříve uvedl zdroj blízký páru, že princ s manželkou plánovali po příjezdu do Kalifornie velkou uvítací party, kterou chtěli spojit s oslavou synových narozenin. Opatření proti šíření koronaviru však její konání znemožnila. O radost se však trojčlenná rodinka úplně připravit nenechá.

Harry a Meghan chtějí alespoň potěšit fanoušky novou fotografií chlapce, podobně jako to v den narozenin svých dětí dělají princ William s manželkou Kate. Podle informací listu The Times hodlají snímek zveřejnit během května.

Na fotku se určitě těší i královna Alžběta a další členové rodiny, které nyní od vévody a vévodkyně ze Sussexu dělí tisíce kilometrů. Podle všeho by je rádi přivítali zpátky, oni ale o návratu nechtějí ani slyšet.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Královna Alžběta II. Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)