Matthew Perry zase na dně? Místo zásnub velká rána!

Courteney Cox a Matthew Perry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 13:46

O Matthewa Perryho mají jeho přátelé opět velký strach. Slavný herec, kterého proslavil kultovní seriál Přátelé, řeší velké vztahové problémy. Místo zásnub s partnerkou Molly přišla velká rána.

Aktuální vzhled Matthewa Perryho před několika dny vyděsil fanoušky. Na fotce, kterou zveřejnil britský deník The Sun, byl místo pohledného fešáka strhaný muž s šedivými vlasy, který se zapomněl oholit i slušivě obléknout. Hvězda seriálu Přátelé se však možná nikomu líbit nechtěla.

Podle slovenského webu cas.sk se totiž za oceánem píše o rozchodu Perryho s přítelkyní Molly Hurwitzovou. Po dvouletém vztahu se rozešli v přátelském duchu. „Stalo se to poměrně nedávno. Bylo to velmi přátelské, ale oba se rozhodli, že chtějí dál jít každý svou cestou,“ napsal magazín In Touch.

Molly přitom ještě v únoru na den svatého Valentýna básnila na sociální síti Instagram, jak je do herce až po uši zamilovaná. Pro Perryho nejbližší okolí je rozpad vztahu nepříjemným překvapením. Zpráva zasáhla třeba Courteney Coxovou.

„Jeho nejbližší přátelé si přáli, aby se s Molly zasnoubil, hlavně Courteney doufala, že do toho skočí. Molly se k němu hodila, měla radši večery doma v jeho malém kině s domácí jídlem než obcházení barů,“ dodal zdroj magazínu.

Témata: Matthew Perry