Dara Rolins konečně vyznala lásku: JEN 32 LET?!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 15:59

Nového chlapa po boku Dary Rolins jsme se stále nedočkali, i když se jen těžko dá věřit tomu, že by o ní nikdo neměl zájem. Teď ale sympatická slovenská zpěvačka narovinu řekla, koho miluje.

Od chvíle, co se rozešli, jsou jejich osudy naprosto odlišné. Zatímco rapper Rytmus si našel balkánskou krásku Jasminu, vzal si ji za ženu a má s ní několikaměsíčního syna Sanela, Dara Rolins je stále oficiálně nezadaná. V těchto dnech ale již sedmačtyřicetiletá kráska na sociální síti vyznala lásku.

Nikoliv však novému partnerovi, i když by jí ho mnozí lidé bezpochyby přáli, ale Praze. „Už 32 let toto město miluji,“ napsala na instagramu k fotografii z Karlova mostu, jedné z nejslavnějších památek v našem hlavním městě.

S muži je to stále stejná písnička, i když před časem upoutal pozornost její vztah se šestadvacetiletým slovenským rapperem Dalybem, se kterým už dříve spolupracovala na písni Hello Kitty.

Ještě před vyhlášením karantény byla Dara za oceánem v americkém New Yorku, a to právě ve chvíli, kdy se fotkami ze stejného místa chlubil na internetu i rapper. Později se ukázalo, že tam spolu natáčeli videoklip.

Témata: Dara Rolins