Kate poslala závistivou Meghan do háje? Z paláce uniklo další tajemství!

Vévodkyně Kate a Meghan 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 12:35 | Aktualizováno: 5. května 2020 18:47

Britskou královskou rodinou zhruba před měsícem otřásl odchod prince Harryho a vévodkyně Meghan. Teď ale z paláce unikly informace, které naznačují, že se k tomu schylovalo od chvíle, kdy se Američanka do rodiny přivdala.

Už je to měsíc, co princ Harry s manželkou Meghan opustili britskou královskou rodinu. Nová kniha o Kensingtonském paláci ale odhaluje, že Američanka měla navzdory vřelému přijetí od počátku problém se smířit s tím, jaká je pozice jejího partnera. Palác byl brzy pro dva páry malý.

„Napětí rostlo, protože Meghan musela akceptovat fakt, že ačkoliv je vévodkyní, není manželkou budoucího krále. Harry to tam měl rád, ale Meghan říkala, že je to malé ve srovnání s apartmá, kde žijí Kate a William,“ prozradil dle webu listu The Sun jeden ze zaměstnanců paláce.

Další zdroje tvrdí, že nově nabyté postavení lezlo bývalé herečce na mozek. Harry a William se prý museli scházet za zády svých manželek, aby spory mezi rodinami vždy urovnali. Společné soužití nakonec přesto ukončil konflikt mezi vévodkyněmi.

Stěhování Harryho a Meghan do přepychového sídla Frogmore Cottage údajně urychlila vévodkyně Kate poté, co se dozvěděla, že vévodkyně ze Sussexu seřvala jednoho z jejích podřízených. Harry navíc prý vždy udělá, co manželce na očích vidí.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)