Rytmus a Jasmina zaskočili fanoušky: Kam se poděla láska?

Rytmus a jeho manželka Jasmina 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 15:01

Rytmus a jeho manželka Jasmina si lásku projevují poměrně často, proto jejich fanoušky překvapilo, co se stalo na prvního máje. Nejslavnější slovenský pár současnosti má co vysvětlovat.

Co se rapper Rytmus zamiloval do balkánské krásky Jasminy, kterou už pojal za manželku a která se stala maminkou jeho syna Sanela, dává najevo city víc než při předchozích vztazích, třeba když chodil se zpěvačkou Darou Rolins. Proto všechny překvapilo, co se v těchto dnech (ne)stalo.

Profily celebrit na sociálních sítích zaplavily fotografie polibků pod rozkvetlou třešní, přesně jak to velí prvomájová tradice. Na profilu oblíbeného hudebníka i jeho manželky však takový snímek chyběl. Fanoušci se pochopitelně ptali, jak je to možné.

Vězte, že rozchod za tím rozhodně není, protože na rapperově instagramovém profilu nechybí aktuální fotky společně s Jasminou. Zkrátka nejspíš nenašli žádný rozkvetlý strom. Moderátorka ani nehledala výmluvy.

„Nemám fotku se svým mužem, jak si dáváme pusu pod třešní. I mě to vlastně mrzí, i když je to vlastně v pořádku. Slibuji, že jsme si dali pusu dnes několikrát, tak snad se to trochu počítá,“ napsala na instagramu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič