Harry a William zase na jedné lodi? Jde o Dianu a nechutná a nehorázná tvrzení!

Princové William a Harry s tátou Charlesem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 12:42

Brzy bude k vidění dokument o princezně Dianě, který má ambici otřást britskou královskou rodinou. Zároveň však může opět sblížit prince Harryho a Williama. Podle jim blízkého zdroje jsou totiž oba bratři velice naštvaní.

Vztah princů Harryho a Williama podle všeho není nejlepší a další ránu mu první jmenovaný zasadil odchodem z řad pracujících členů britské královské rodiny. Přesto dál existují témata, ve kterých dokážou bratři najít společnou řeč, protože se jich velice osobně dotýkají.

Takovým příkladem je dle webu listu The Sun v těchto dnech připravovaný dokument streamovací služby Netflix o jejich mamince, princezně Dianě. Jeho obsahem mají být její mentální problémy, poruchy příjmu potravy či nešťastné manželství s princem Charlesem. Především však údajně zazní, že se Diana čtyřikrát pokusila o sebevraždu.

Královská rodina pochopitelně odmítla jakoukoliv účast, princové zuří. „William a Harry budou pořádně naštvaní,“ uvedl zdroj zmíněného serveru. V dokumentu se má objevit dosud neodvysílaný materiál z rozhovorů s princeznou.

Celá věc může navíc ovlivnit Harryho směřování do budoucna. Princ totiž přemýšlí o spolupráci s Netflixem. „Pro Harryho je to tím pádem zvlášť stresující. Rodině právě zasadil ránu svým odchodem, to načasování opravdu není dobré,“ dodal zdroj.

Témata: Princ Harry Princ William Lady Diana královská rodina (gbr)