Šťastné dny Kate a Williama v izolaci: Tohle si nenechali ujít!

Princ William a vévodkyně Kate 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 15:25

Spousta lidí to tak nemá, ale princ William s manželkou Kate prožívají v izolaci opravdu šťastné dny. Jako rodina spolu totiž mohli strávit období, které pro ně má historicky velký význam.

Šťastné dny v izolaci právě prožívají princ William a vévodkyně Kate. Celá rodina je pohromadě v Kensingtonském paláci právě ve dnech, které jsou pro historii jejich větve britské královské rodiny obrovsky důležité.

Hrdí rodiče nezapomněli ani na jedny narozeniny, které na poslední dny připadaly. 23. dubna nejprve oslavil druhé narozeniny nejmladší syn Louis, včera pak měla páté narozeniny jediná dcera Charlotte. Pár v obou případech zveřejnil jejich nové fotografie, které pořídila sama vévodkyně.

Mezi narozeninové oslavy se však vklínilo i jedno důležité výročí. Ve středu 29. dubna uplynulo již devět let od chvíle, co si William a Kate řekli ve Westminsterském opatství ano a stali se manželi.

Budoucí král a jeho žena si to připomněli fotkou ze svatby a příspěvkem na instagramu. Není pochyb o tom, že to společně oslavili také v soukromí.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)