Madonna další nakaženou celebritou? Test na protilátky dopadl nečekaně!

Madonna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 10:16

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem, z nemoci covid-19 se musel zotavovat např. herec Tom Hanks. Test na protilátky si nyní udělala i zpěvačka Madonna. Jak dopadl?

Madonna začala v izolaci natáčet karanténní video deníček, ve kterém už mimo jiné prozradila, že kvůli koronaviru přišla za jeden jediný den hned o tři blízké osoby. Teď se objevilo podezření, že ona sama nákazu prodělala.

„Udělala jsem si test a zjistila, že mám protilátky,“ prozradila na sociální síti. „Zítra se vydám na dlouhou cestu autem, stáhnu dolů okýnka a nadechne se ‘covid’ vzduchu. Doufám, že bude svítit sluníčko,“ dodala slavná zpěvačka.

Redakce webu ew.com se snažila tuto informaci ověřit u zástupce popové hvězdy, jenže odpovědi se nedočkala. Každopádně přítomnost protilátek v těle podle odborníků značí, že osoba nákazou prošla. 

Madonnu ale trápí i jiné zdravotní potíže, kvůli nimž už od loňského podzimu rušila koncerty. O zbytek koncertního turné pak přišla právě kvůli globální epidemii nového koronaviru, který ji uzavřel doma v karanténě.

Témata: Madonna Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)