Princezna Charlotte na nových fotkách: Takhle oslavenkyni vyfotila vévodkyně Kate!

princezna Charlotte Elisabeth Diana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 17:01

Vévodkyně Kate pořídila nové fotky své jediné dcery, princezny Charlotte. Holčička dnes slaví páté narozeniny a celá Velká Británie jí přeje všechno nejlepší do budoucna.

Princ William a jeho žena Kate během pár dní dvakrát dodrželi tradici a v den narozenin jednoho ze svých potomků zveřejnili jeho nové fotografie. Nejprve slavil druhé narozeniny princ Louis, jen pár dní po něm následuje starší sestra.

Princezna Charlotte dnes slaví již páté narozeniny a nově zveřejněné snímky, jak už to bývá zvykem, pořídila sama vévodkyně Kate, o které je známo, že fotografie patří k jejím velkým zálibám.

„Vévoda a vévodkyně jsou poctěni, že mohou sdílet čtyři nové fotografie princezny Charlotte před jejími narozeninami. Snímky byly pořízeny vévodkyní, když rodina pomáhala dodávat jídlo izolovaným důchodcům,“ uvedl Kensingtonský palác na instagramu. 

Charlotte je prostředním z trojice dětí Kate a Williama , kteří se vzali v dubnu 2011. O dva roky později se jim narodil syn George, toho následovala 2. května 2015 právě dcera Charlotte. Nejmladším potomkem je chlapeček Louis, který před pár dny oslavil teprve první narozeniny.

Témata: princezna Charlotte Elisabeth Diana Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)