Královna Alžběta u konce se silami? Už nepoznává pravnoučata!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 10:44 | Aktualizováno: 2. května 2020 16:22

Královna Alžběta už má svůj věk a často se objevují spekulace o její abdikaci ve prospěch syna Charlese. Zatím se ale nic takového nestalo. Panovnice má přitom problém rozeznat jednotlivá pravnoučata.

Královna Alžběta před několika dny oslavila 94. narozeniny, v rámci britské královské rodiny ale nebyla během dubna jedinou oslavenkyní. Jen dva dny po ní slavil malý princ Louis druhé narozeniny.

Princ William s manželkou Kate dodrželi tradici i v této nelehké době a v den narozenin zveřejnili jeho nové fotografie. Na oficiálním instagramovém profilu Royal Family se snímky objevily také. Jenže s ostudnou chybou.

„Přejeme všechno nejlepší princi Louisovi, který slaví druhé narozeniny. Princ Louis je sedmým pravnoučetem královny,“ stojí dosud v doprovodném textu. Královští experti i fanoušci monarchie si ihned všimli do očí bijící chyby.

Jak uvedla odbornice Rachel Bowieová, Louis je teprve šestým pravnoučetem. „Myslím, že jim to lidé vyčetli, ale podle mě to není nic strašného, spíš je to zajímavé. Všichni jsme lidé, dokonce i oni jsou,“ řekla expertka dle webu express.co.uk.

Témata: Královna Alžběta II. princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) královská rodina (gbr)