Brad Pitt a Jennifer Aniston: Tajné hnízdečko lásky?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 16:56

Fanouškům po celém světě by se zamlouvalo, kdyby Brad Pitt a Jennifer Anistonová konečně potvrdili vztah, o kterém se tak často spekuluje. Podle některých médií je to přitom hotová věc. Herci mají dokonce mít tajné hnízdečko lásky.

Některá zahraniční média dál sledují ničím nepodloženou linku o novém vztahu bývalých manželů Brada Pitta a Jennifer Anistonové. Podle nejnovějšího článku magazínu Woman’s Day se čerstvý držitel Oscara pustil do budování jejich společného hnízdečka lásky.

Zdroj zmíněného časopisu uvádí, že Pitt chce postavit jezerní domek nedaleko domu svých rodičů v Oklahomě. Přát si měl vždy, ale jeho bývalá manželka Angelina Jolie nechtěla být nablízku jeho rodině. Naopak hvězda kultovního seriálu Přátelé s jeho příbuznými vždycky dobře vycházela.

Exmanželka Jolie mezitím podle zdroje živoří s jejich šesti dětmi a plány Pitta s Anistonovou se jí nelíbí. Peníze, které využívá na stavbu, by prý měl raději poskytnout jí na péči o potomky. 

Angelina však může být v klidu. Podle serveru Gossip Cop, který je v kontaktu se zástupci Pitta i Anistonové, stále neexistuje věrohodný důkaz o tom, že by tvořili pár či dokonce stavěli nemovitost. 

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston