Známý slovenský herec má nemoc jako Gott: Už sepsal závěť!

Andrej Hryc

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 15:42

Andrej Hryc se teprve před pár dny dozvěděl, že trpí opravdu vážnou nemocí. Oblíbenému slovenskému herci všichni drží palce, aby chorobu porazil. On však udělal věc, která svědčí o tom, že počítá s nejhorším.

O víkendu dorazila ze Slovenska špatná zpráva. Tamní herec Andrej Hryc, který je dobře známý i českým divákům, má stejnou nemoc, které loni podlehl legendární zpěvák Karel Gott (†80) – akutní leukémii. Jak vás stars24.cz informoval, jeho dcera Wanda pro něj v těchto dnech shání dárce krve.

Hryc webu cas.sk přiznal, že už sepsal závěť. Diagnózu přitom nebere tak tragicky, jak by mohl, a to kvůli zkušenosti z roku 2008. Tehdy musel příbuzným sdělit, že jeho dvaadvacetiletý syn Hugo zahynul při dopravní nehodě.

Lékaři si ho zatím nechávají v nemocnici. „Budu tu muset být tři týdny. Nebudu mít žádnou imunitu, takže kdykoliv na mě cokoliv může skočit. To znamená, že oni mě chtějí radši tady. Budou mě pozorovat, každý den mi budou sledovat krev,“ vysvětlil serveru.

V současnosti je aktuální hlavně hrozba nákazy novým koronavirem. „Já si nechal udělat druhý koronatest, abychom měli úplnou jistotu, že koronavirus nemám. A dnes ráno mi řekli, že jsem negativní,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc