Meghan mu dala košem a teď lituje? Mohla mít vysněnou holčičku!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 13:53

Za pár dní to bude rok, co se vévodkyně Meghan stala maminkou malého Archieho. Mohla mít místo chlapce vysněnou holčičku? Spekulovat o tom můžeme, protože právě v těchto dnech jsme dostali důležitou indicii.

Příští týden, konkrétně 6. května, oslaví první narozeniny Archie Harrison Mountbatten-Windsor, syn prince Harryho a vévodkyně Meghan. Američanka ale prvně o založení rodiny zauvažovala již o mnoho let dříve, než se seznámila s vnukem britské královny.

V září 2011 se známá herečka provdala za kolegu z branže, filmového herce a producenta Trevora Engelsona, a to po sedmi letech vztahu. Manželství jim tak dlouho nevydrželo, rozešli se v květnu 2013 a za tři měsíce následoval rozvod. Oba se následně vydali vlastní cestou.

Zatímco Meghan se proslavila vztahem s Harrym, po exmanželovi se slehla zem. V těchto dnech to ale i on dotáhl na stránky zahraničních médií. Jak informuje web listu Daily Mail, třiačtyřicetiletý Engelson se s manželkou Tracey těší na prvního potomka, který by měl přijít na svět v září. Bude to holčička.

„To je ta nejlepší věc, kterou jsem kdy produkoval. Už se těším, až se v září uvidíme,“ napsal Trevor na instagramu.

Témata: Meghan Markle Trevor Engelson