Megxit a nové pořádky v královské rodině? William a Kate se s tím vypořádali po svém!

Britští princové William a Harry s manželkami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 14:43

Kdo čekal, že kvůli odchodu Harryho a Meghan skončí královská rodina v krizi, ten už začíná mít jasno. Princ William s manželkou Kate se s novou situací vypořádali po svém.

V pátek to bude měsíc, co princ Harry s manželkou Meghan opustili britskou královskou rodinu, čímž se jen potvrdila důležitost prince Williama a vévodkyně Kate v rámci monarchie. Pokud si myslíte, že se budoucímu králi po nevděčném mladším bratrovi někdy zasteskne, tak se šeredně mýlíte.

Královská expertka Ingrid Sewardová v posledních týdnech sleduje, že se William a jeho žena uvolnili. Plně si prý přitom uvědomují, jaká je po odchodu ostře sledovaného páru jejich role v rámci rodiny.

„Cítí zodpovědnost, protože jsou tam teď jediní mladí a vlivní zároveň. Své pozice chtějí využít pro dobro monarchie, jejímž úkolem je nyní uklidňovat lidi,“ řekla odbornice webu listu The Sun s tím, že Harryho a Meghan už v podstatě k ničemu nepotřebují.

„Myslím, že dávají najevo, že to zvládnou úplně sami, bez pomoci vévody a vévodkyně ze Sussexu. Mám dojem, že Cambridgeští jsou teď mnohem uvolněnější, když jsou Meghan a Harry pryč,“ dodala Sewardová.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)