Matthew Perry z Přátel děsí fanoušky: Zase v tom jede?!

Matthew Perry 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 12:50

Problémy Matthewa Perryho s návykovými látkami nejsou žádným tajemstvím. Slavný seriálový herec nyní působí dojmem, jako by do potíží znovu spadl. Nejnovější fotografie jeho fanoušky hodně vyděsily.

Jen před několika týdny bylo definitivně potvrzeno, že se herecké obsazení kultovního seriálu Přátelé vrátí na plac, aby natočilo ještě jeden speciální díl. Natáčení je však kvůli současné situaci v nedohlednu a možná je to dobře. Současný vzhled Matthewa Perryho by nejspíš většinu diváků vyděsil.

Jeho aktuální fotku zveřejnil britský deník The Sun. Místo pohledného fešáka, jak si ho všichni pamatujeme, je na ní ošuntělý muž s šedivými vlasy, který se zapomněl oholit i obléknout tak, jak se na cestu do města sluší a patří.

Perry údajně netráví domácí izolaci sám, společnost mu nedělá výrazně mladší přítelkyně Molly, ale kamarádi a členové týmu. Všichni přitom dohlížejí na to, aby zůstal střízlivý po letech boje s alkoholem a drogami.

Návykové látky se nejspíš na vzhledu oblíbeného herce zásadně podepsaly, ostatně není to poprvé, co se Perryho vizáž rozebírá v médiích. Navíc není žádným tajemstvím, že Matthew roky bojuje s depresemi a psychickými problémy.

Témata: Matthew Perry