Meghan, Archie NENÍ TVŮJ? Intimní tajemství vévodkyně otřásá lidmi!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. dubna 2020 11:47 | Aktualizováno: 1. května 2020 11:31

Vévodkyně Meghan čelila krátce po porodu konspiračním teoriím, které tvrdily, že své dítě vůbec neporodila. Zastánci této teorie se odkazovali na její postavu, která vypadala stále skvěle. Nyní se podobné dohady vrátily, lidem totiž nejde do hlavy, proč je Archie tak urputně schováván před veřejností. A objevují se na sociálních sítích dokonce šílené spekulace, jestli to není proto, že ve skutečnosti Meghan a Harrymu nepatří. Jde samozřejmě o naprostý nesmysl.

Lidé dokáží vymyslet šílené spekulace. Jako tu, že Meghan své díte neporodila. Těhotenství a porod se totiž vůbec neprojevily na její postavě.

Faktem je, že kouzlo vězí jinde, a to v pravidelném tréninku. Meghan si totiž platila Sebastiena Lagreeho, jednoho z nejslavnějších trenérů, ke kterému chodí například David Duchovny nebo Michelle Obamová.

Ten Meghan sestavil tréninkový program na míru. Takový, kde sice nenabírá svaly, ale udržuje svou postavu v perfektní formě. A ví, že Meghan jeho trénink nikdy nevynechala.

"Má dokonalou postavu, stará se o sebe a záleží jí na tom, aby byla zdravá. V Londýně chodí do našeho Studia Lagree a v Los Angeles pravidelně cvičí pilates," uvedl už dříve pro Daily Mail trenér slavných osobností.

Není proto divu, že Meghan vypadala před těhotenstvím, před porodem i po něm stále skvěle. Podle Lagreeho totiž Meghan chodila cvičit třikrát týdně. A to za všech okolností.

Sama Meghan také pro magazín Women´s Health UK už dříve uvedla, že výsledky jsou viditelné po pár lekcích, a cítí se ve studiu opravdu příjemně. 

Podobným spekulacím ale není nikdy dost. Na sociálních sítích se objevily například příspěvky, kde se lidé ptají, proč se Archie objevuje na veřejnosti tak málo. A dokonce lze nalézt i spekulace o tom, jestli je malý chlapec vůbec Meghanin syn a jestli jeho absence neznačí, že je u svých skutečných rodičů.

Podobné konspirační teorie vyvolává fakt, že se tato odtržená část královské rodiny na veřejnosti moc neobjevuje a Archie ještě méně. Ve skutečnosti ale pouze Harry s Meghan chtějí, aby Archie vyrůstal stranou od veřejného zájmu a od médií, aby to na něj nemělo stejný dopad jako na prince Harryho.

Pochopitelně jde o nesmyslné konspirace, které nemají reálný základ. Archie je dítětem Meghan a Harryho, což doložil i dříve zveřejněný rodný list. A ve skutečnosti ani není důvod aby tomu bylo naopak, z diskuzí není totiž zcela jasné, proč by se vlastně měli oba rodiče starat o dítě, které není jejich.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry