Johnny Depp se s „ex“ pře o miliony: Změní všechno jeden telefonát na policii?

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 12:45

Johnny Depp a Amber Heardová se sice již rozvedli, ale válka tím zdaleka neskončila. Bývalí manželé se opět scházejí u soudu kvůli penězům, které žádá slavný herec za poškození dobrého jména. Co změní nově zveřejněný telefonát na policii?

Manželství Johnnyho Deppa s Amber Heardovou dopadlo opravdu neslavně. Žádost o rozvod podala herečka v květnu 2016 již po 15 měsících od sňatku, Deppa stál 7 milionů dolarů. On sám ale nyní žádá hned 50 milionů dolarů za poškození dobrého jména.

V rámci řízení o „náhradě škod“ byl v pondělí dle webu pagesix.com zveřejněn obsah volání na tísňovou linku 911, který měla v květnu 2016 vést kamarádka Amber Heardové. Obě strany sporu si stojí za tím, že hovor potvrzuje jejich verzi případu.

„Ráda bych oznámila útok,“ říká volající žena s tím, že její kamarádka Amber jí zavolala s tím, že na ní její partner zaútočil. „Pošlete tam někoho,“ prosí během volání. Deppovi právní zástupci však tvrdí, že hlas ženy nepatří dlouholeté kamarádce Heardové, která se k autorství hovoru dříve prohlásila.

Heardová již dříve Deppa nařkla z toho, že ji způsobil oděrky a modřiny na obličeji tím, že po ní hodil telefon a udeřil ji. Představitel karibského piráta Jacka Sparrowa zase tvrdil, že po něm ona už měsíc po svatbě hodila lahev vodky a zlomila mu prst.

Témata: Johnny Depp Amber Heard