Tom Hanks poslal šikanovanému chlapci neuvěřitelný dopis!

Toma Hanks ve filmu Kapitán Phillips, který je natočen podle skutečné události. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2020 21:57

Americký herec Tom Hanks poslal dopis a psací stroj značky Corona australskému chlapci, který mu napsal a postěžoval si, že za nynější koronavirové krize čelí posměchu kvůli tomu, že se jmenuje Corona. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na australskou televizi.

Osmiletý Corona De Vries z pobřežního města Gold Coast, které leží přibližně 66 kilometrů od Brisbane, správního střediska australského státu Queensland, napsal hollywoodské hvězdě poté, co se dozvěděl, že herec a jeho manželka Rita strávili více než dva týdny v karanténě v tomto australském letovisku po pozitivním testu na covid-19.

"Doslechl jsem se, že vy a vaše žena jste chytili koronavirus. Jste v pořádku?" napsal chlapec. Dodal, že má rád své jméno, ale ve škole mu říkají koronavirus a z toho je "smutný a vzteklý".

"Tvůj dopis udělal mé ženě radost a cítím se skvěle!" odpověděl Hanks v dopise, vyťukaném na psacím stroji značky Corona, který si v Gold Coast pořídil. "Víš, jsi jediný, o kom vím, že se jmenuje Corona, jako prstenec okolo slunce, koróna," napsal herec, oceněný dvěma Oscary. "Myslím, že tento psací stroj by se ti mohl hodit," dodal s tím, že Corona by mu mohl na coroně odepsat. A ručně dopsal doušku: "Máš ve mně kamaráda."

Koróna je jasně zářící okolí Slunce, tvořené žhavými plyny.

Témata: Tom Hanks