Tom Cruise řeší se štábem dilema: Vystaví se kvůli filmu hrozbě nákazy?

Tom Cruise 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 21:09

Tom Cruise už musel kvůli koronaviru přerušit natáčení a oznámit odložení premiéry dlouho očekávaného pokračování Top Gunu. Teď řeší se štábem další dilema. Vystaví se kvůli novému filmu nebezpečí nákazy?

Tom Cruise musel již koncem února přerušit natáčení nové Mission Impossible, které probíhalo v těžce zkoušené Itálii, konkrétně v Benátkách. Cruise musel podle tehdejších informací zůstat po nějaký čas v hotelu. 

Cruise měl původně strávit celé letošní léto v Itálii zavěšený na křídlech letadel, uhýbáním před kulkami a složitými honičkami v drahých autech. Kdy ale započne natáčení již jednou odloženého filmu velkofilmu, je nyní ve hvězdách.

Slavný hollywoodský herec údajně doufá, že v červnu by mohl stanout před kamerami, kvůli současnému zmatku v informacích o dostupnosti testování i právním rámci ale není nic jisté. Pokud budou ve světě také přetrvávat dopravní omezení, budou muset tvůrci, kteří dříve preferovali zahraniční lokace, nyní natáčet filmy v USA. 

Není tedy jasné, že se Cruise do Itálie podívá. Tvůrci Mission: Impossible 7 nyní rozvažují, zda scény, které měly být natáčeny v Itálii, vynechat, nebo natáčení přesunout na podzim. Jenže nic jim nezaručuje, že se virus na podzim nevrátí v nové vlně, i kdyby v brzké době utichl.

Témata: Tom Cruise