Freddie Mercury: Tajemství jeho bujarých večírků ODHALENO!

Freddie Mercury během Live Aid 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 16:20 | Aktualizováno: 23. dubna 2020 19:02

Večírky pořádané frontmanem legendární britské rockové kapely Queen byly proslulé, občas se na ně přitom dostali i úplně obyčejní lidé. Jeden z nich teď prozradil, co se za zdmi sídla Freddieho Mercuryho odehrávalo.

O večírcích, které pořádal Freddie Mercury, se mluví dodnes. Pro server mylondon.news v těchto dnech promluvil 57letý Legh Mason, který měl tu čest být přítomen na třech akcích ve zpěvákově domě v letech 1986 a 1987. Pozvání dostal díky společnému kamarádovi.

„Pamatuju si, že jsem byl úplně unešený, když jsem ho poprvé viděl. Byl to perfektní hostitel, který se ujišťoval, že každý dostane to, co chce, ptal se lidí, jakou muziku chtějí zahrát. Bylo to jako festival,“ řekl Mason uvedenému webu. 

Podle jeho vzpomínek byli na večírku nejrůznější lidé a velká zábava. „Byli tam chlapi od hlavy k patě v kůži, lidé brali drogy. Když na to vzpomínám, myslím, že (Mercury) cítil samotu a chtěl trávit večery s lidmi,“ konstatoval účastník party.

„Nebylo tom plno celebrit. Vypadalo to, že jsou tam spíš kreativní osobnosti a místní lidé z ulice, což bylo dost zajímavé,“ dodává Mason.

Témata: Freddie Mercury