Harry a Meghan: Uniklo, co psali otci vévodkyně! To nikdo nečekal!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 12:45

Vztahy vévodkyně Meghan s otcem Thomasem se poté, co to dala dohromady s britským princem Harrym, dost zkomplikovaly. V těchto dnech uniklo do médií, co princ a jeho žena psali tátovi americké herečky.

Zatímco princ Harry a jeho žena Meghan opět vyjádřili znechucení nad chováním britských bulvárních médií, jejich stránky plní další kauza. Týká se vztahu páru s otcem americké herečky Thomasem Marklem. Díky soudnímu sporu byl odhalen obsah jejich vzájemné komunikace.

V oficiálních právních dokumentech se dle webu cas.sk objevily přepisy zpráv. „Volala a psala jsem ti, ale neozval si se, doufám, že si v pohodě,“ psala Meghan nemocnému otci. „Tome, tady je Harry, chci ti zavolat. Prosím, zvedni to,“ naléhal na něj Harry a v další zprávě dodal, že si s ním „opravdu musí popovídat“.

„Nemusíš se omlouvat, všichni chápeme okolnosti, ale tahání věcí na veřejnost situaci jen zhorší. Pokud miluješ Meghan a chceš všechno urovnat, prosím, zavolej mi,“ argumentoval Harry, který Thomase prosil, aby nemluvil s médii, protože rozhovor s nimi by situaci jen zhoršil. 

Další den se otce opět pokusila kontaktovat vévodkyně s tím, že mu znovu posílají s Harrym ochranku. „Budou tam kvůli tomu, aby jsi byl v bezpečí. Prosím, zavolej mi hned, jak to bude možné, všechno, co se teď děje, je matoucí, ale nejdůležitější je tvoje zdraví,“ vzkázala tatínkovi Meghan.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Thomas Markle