Dara Rolins se cítí jako na dovolené: Karanténa na Bali?!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 10:10

Dara Rolins je známá tím, že miluje cestování po světě, každý rok se vrací na ostrov Bali. V povinné karanténě si nyní všimla zajímavé věci. Doma si může také připadat tak trochu jako v Indonésii.

Počátkem každého kalendářního roku jezdí Dara Rolins na indonéský ostrov Bali, momentálně jsou ale vyhlídky takové, že si nemůže být jistá, že to tak bude i příští rok. Jak naštěstí zjistila, kus tamní atmosféry si přivezla s sebou domů.

„Západ slunce na naší zahradě dnes konkuroval dovolenkové atmosféře sunsetu na Bali,“ rozplývala se pohledná Slovenka, která tráví karanténu doma s dcerou Laurou, občas si ale přece jen zajdou někam na procházku do přírody.

Oblíbené zpěvačky se pochopitelně zásadně týká zákaz hromadných akcí, koncerty a jiná vystoupení jsou tak zatím v nedohlednu. Dara si ale dává záležet na tom, aby nepřišla o kontakt s fanoušky.

„Pozdravuji všude tam, na všechny směry, všechny, kteří patří mezi naše přátele, i ty, které neznám osobně, ale vím, že mi fandí ze zahraničí… Kvůli zavřeným hranicím jste pocitově jakoby ještě o něco vzdálenější… Můj dnešní úsměv patří vám,“ vzkázala lidem.

Témata: Dara Rolins