Matt Damon netráví karanténu doma: Koronavirus ho uvěznil v cizí zemi!

Matt Damon

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 21:57

Mattu Damonovi připravil koronavirus nečekané dobrodružství. Slavný hollywoodský herec netráví karanténu ve svém domě, ale v cizí zemi, kde před jejím vyhlášením natáčel film. Jak se chová k místním?

Koronavirus dopadl i na filmový průmysl, produkci přerušila i slavná hollywoodská studia, která však netočí celovečerní snímky jen v Kalifornii či ostatních státech USA. Jeden slavný herec je kvůli tomu nyní daleko od domova.

Matt Damon natáčel před vyhlášením karantény v Irsku film Last Duel, ke kterému napsal scénář s kolegou Benem Affleckem. Nyní přechodně žije v malém městečku Dalkey na předměstí hlavního města Dublinu i s manželkou a čtyřmi dětmi. V obci je pochopitelně velkou atrakcí a k místním je velice vstřícný.

Přesto se zvládá zapojovat do celosvětových osvětových akcí. Nechyběl ani ve včerejší osmihodinové show One World Together at Home na podporu zdravotníků v první linii boje s koronavirem. 

„Nemám důvod se domnívat, že jsem vůči covid-19 imunní, a vy také ne. Bez ohledu na to, jak jste mladí, jedná se o nový virus a bude to nějakou dobu trvat, než lékaři najdou způsob, jak nás ochránit,“ apeloval na lidi po celé planetě.

Témata: Matt Damon