Rytmus a Jasmina měli druhé výročí: Tehdy se jim změnil život!

Rytmus a Jasmina měli druhé výročí 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 16:13

Nejslavnější slovenský pár současnosti oslavil o víkendu druhé výročí. Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina opustili domácí izolaci a šli si pořídit památeční fotku ven. A pak se rozepsali na sociálních sítích.

Rytmus nešetřil superlativy. „Dnes jsou to přesně 2 roky, kdy jsem pochopil, co je to smysl života. Ano, můj život už není jako předtím díky mojí manželce, se kterou přišel přesně ten životní moment, kdy to prostě zapadne jako puzzle. Nezapomenutelná chvíle,“ napsal včera na instagramu.

Ke zvratu v jeho životě došlo 18. dubna 2018. „Od té doby každý den vstávám s tím, že děkuji tomu nahoře za to, že nás spojil a ukázal mi, proč jsem tady. Pro moji manželku a syna. Jsem rád, že jsem tě potkal, že tě mám a že můžu s tebou objevovat krásy tohoto života. Miluju tě,“ vzkázal rapper.

Jasmina city pochopitelně opětovala. „Takovou lásku ti může poslat jen ten nahoře. Někoho, kdo Ti bude vším. Nejlepším přítelem, partnerem, láskou Tvých dní. Někoho, s kým to tvoje štěstí chceš sdílet, někoho, komu to štěstí chceš darovat,“ uvedla na sociální síti maminka malého Sanela.

„A potom se ten ‘někdo’ stane úplně přirozeně Tvojí rodinou, kterou si si ani neuměl představit. Protože tohle umí zařídit jen sám život. A proto ten život tak neuvěřitelně miluju,“ dodala.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič