Johnny Depp podlehl tíze okamžiku: Už i on to udělal!

Johnny Depp 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 19:15

Johnny Depp je ze staré školy, ale v době koronaviru už se i on musí adaptovat. Proto tento týden udělal něco nečekaného. Slavný hollywoodský herec si založil účet na sociální síti. Co má na srdci?

Málokterá hollywoodská hvězda chybí na sociálních sítích, pár se jich ale přece jen najde. Až současná situace přinutila ke vstupu do dosud neprobádaných vod slavného herce Johnnyho Deppa.

Představitel piráta Jacka Sparrowa se v tomto týdnu připojil na Instagram, kde se loni rekordně uvedla jeho kolegyně Jennifer Anistonová, když získala milion fanoušků za pouhých pět hodin. Depp má po pár dnech necelé 3 miliony sledujících.

Na platformě se uvedl osmiminutovým videem, kde vysvětlil, co ho k tomuto kroku vedlo. „Doteď jsem neměl žádný důvod připojit se k sociálním sítím. Teď nastal čas zahájit dialog, protože hrozba tohoto neviditelného nepřítele již způsobila nesmírné tragédie,“ nechal se slyšet.

Fanouškům hned na úvod nezapomněl poděkovat za podporu, které si považuje např. ve věci rozvodu s Amber Heardovou. „Pokud jde o trochu osobní poznámku, chtěl bych vám všem poděkovat za laskavost, neochvějnou podporu a sílu za poslední roky,“ dodal Depp.

Témata: Johnny Depp