Hanksova manželka šokuje: Měli jsme štěstí, že jsme se oba nakazili!

Tom Hanks s manželkou Ritou na Oscarech 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 16:39

Tom Hanks s manželkou Ritou byli prvními slavnými osobnostmi, u kterých testy potvrdily nákazu koronavirem. Herečka a zpěvačka nyní v souvislosti s nemocí covid-19 mluví o štěstí. Přitom si vytrpěla opravdu dost.

Tom Hanks nedávno v nadsázce prozradil, jaký je úděl vyléčeného z nemoci covid-19. Slavný herec s manželkou se nakazili v Austrálii, kde museli strávit nějaký čas v izolaci. Teď už jsou zpátky v USA, z nemoci covid-19 se zcela zotavili a pomalu se opět zapojují do veřejného života.

Jeho žena Rita Wilsonová se ale v rozhovoru pro web britského deníku The Guardian přece jen vrátila k průběhu onemocnění. Především je ráda za to, že se s manželem nakazili oba dva.

„Myslím, že fakt, že jsme se nakazili oba zároveň, to trochu zjednodušil. Starali jsme se jeden o druhého a vyhnuli se nechtěnému tlaku. Měli jsme to štěstí, že jsme rozuměli tomu, čím si ten druhý prochází,“ řekla listu a popsala příznaky.

„Oba jsme měli vysokou horečku a velké bolesti. Já přišla o chuť a čich, měla jsem i žaludeční potíže a zimnici. Extrémní nechutenství, točila se mi hlava. Ano, bála jsem se. Prostě jsme se jen snažili to přežít,“ dodala Wilsonová.

Témata: Tom Hanks