Britové smutní! Královská svatba princezny Beatrice NEBUDE!

Princezna Beatrice a její snoubenec Edoardo 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 15:40

Velká Británie se letos těšila na další okázalou královskou svatbu, vdávat se měla princezna Beatrice, vnučka královny Alžběty. Teď už je ale jasné, že se květnový obřad neuskuteční. Vysvětlení je pochopitelné.

Princezna Beatrice před měsícem oznámila, že kvůli koronavirové epidemii výrazně zmenší svou svatbu s italským miliardářem Edoardem Mapelli Mozzim plánovanou na květen. Chtěla například zcela zrušit recepci v Buckinghamském paláci. Nakonec je ale všechno jinak.

Web magazínu People včera přišel s ověřenou informací, že se svatba letos s největší pravděpodobností neodehraje. Vzhledem k vyhlídkám Velké Británie je přinejměnším vyloučeno, že by se uskutečnila v plánovaném termínu.

„Neexistují plány na změnu místa konání nebo větší svatbu. V současnosti ani o své svatbě nepřemýšlejí. Až přijde čas, budou se tím zabývat, ale zatím ne,“ prozradil magazínu mluvčí páru.

Pár kvůli obavám z koronaviru, kterým se mimo jiné nakazil také následník trůnu princ Charles, ani nerozeslal pozvánky hostům. Se svatbou se zkrátka nepočítá už delší dobu.

Témata: Princezna Beatrice královská rodina (gbr)