Vévodkyně Meghan úplně zkazila Harryho? Tomu se nechce věřit!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 13:20

Britové americkou herečku Meghan obviňují z toho, že prince Harryho donutila k odchodu z milované královské rodiny. Tím to ale zdaleka nekončí. Co asi řeknou na nejnovější spekulace z USA?

Princ Harry a jeho žena Meghan se po odchodu z britské královské rodiny rozhodli usadit v americkém Los Angeles. Stále ale není zcela jasné, čím se budou ve Státech živit. Herečka by mohla zkusit získat práci v Hollywoodu, její manžel to ale má složitější.

Podle magazínu Globe si vnuk královny usmyslel, že zakoupí za 9 milionů dolarů konopnou farmu. Velice ho prý totiž láká byznys s marihuanou. Pomáhat mu údajně má synovec jeho manželky Tyler.

Web Gossip Cop, který se zabývá vyvracením nepravdivých článků o celebritách, to označil za „jednu z nejšílenějších pohádek“. Je sice známo, že Harry se v mládí choval jako utržený ze řetězu a možná vyzkoušel leccos, o jeho zálibě v kouření marihuany ale není oficiálně nic známo.

Server také uvádí, že Meghan neudržuje kontakt se svým synovcem Tylerem, neviděli se spolu přinejmenším čtyři roky. Harry navíc slíbil, že nebude dělat nic, co by vrhalo špatné světlo na královskou rodinu. Konopný byznys by monarchii moc dobrou vizitku nedělal.

Témata: Meghan Markle Princ Harry