Co dělají Harry a Meghan? Záhadné ticho kolem nového projektu!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 10:13

Když prvního dubna Harry a Meghan opustili královskou rodinu, všichni se ptali, co budou teď dělat. Kolem nového projektu, do kterého se v těchto dnech zapojili, je záhadné ticho. Nakonec ale všechno vyšlo najevo.

Princ Harry a jeho žena Meghan začali novou životní etapu v kalifornském Los Angeles, kam se přestěhovali po odchodu z britské královské rodiny. Také zde platí opatření proti šíření koronaviru, oni ale našli způsob, jak se na nějaký čas dostat z domácí izolace.

„Pár pomohl místní organizaci s distribucí jídla. „Udělali pro nás dvě dodávky - jednu na Velikonoční neděli a další ve středu - a udělali to v úplné tichosti. Jsme poctěni,“ řekl webu magazínu People Richard Ayoub z Project Angel Food s tím, že Meghan alespoň tímto způsobem konečně dosáhla svého a provedla Harryho po svém rodném městě.

Podle dostupných informací šlo hlavně o iniciativu herečky. „Řekla, že se chce o Velikonocích rozdat a maminka jí prozradila, že tenhle projekt hledá pomocníky,“ vysvětlil Ayoub.

Harry a Meghan podle něj obstarali zhruba 20 klientů, nejprve měli šest zákazníků v neděli a dalších 14 pak ve středu. Pracovníci organizace běžně obslouží 50 až 60 lidí denně. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle