Harry a Meghan naříkají: Život v USA si představovali úplně jinak!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 13:24 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 17:46

Princ Harry s manželkou Meghan přijeli do USA s jasným plánem, ale globální pandemie koronaviru jim udělala pořádnou čáru přes rozpočet. Plánované setkání s přáteli musí pár odložit na neurčito.

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry a jeho žena Meghan se v době probíhající pandemie koronaviru přestěhovali do kalifornského Los Angeles, rodného města americké herečky. Věci tam však zatím vůbec nejdou podle plánu.

Meghan se moc těšila na setkání se svou maminkou Dorií Raglandovou, která ve městě žije, všechno ale znemožnila opatření stanovená zdejší vládou. V pátek je navíc losangeleský starost Eric Garcetti prodloužil do 15. května.

Úřady znemožňují veškerá setkání většího množství osob. Zdroj webu listu Daily Mail přitom zjistil, že Harry a Meghan plánovali po příjezdu do Los Angeles velkou uvítací party, kterou chtěli spojit s ročními narozeninami syna Archieho.

Kvůli opatřením budou muset večírek přinejmenším o nějaký čas odložit. Archieho narozeniny, které připadají na 6. května, budou muset oslavit „pouze“ jako rodina ve třech.

Témata: Princ Harry Meghan Markle