Dara Rolins v karanténě strádá: Tělo vypovědělo službu!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 12:04

Dara Rolins přiznala, že jí domácí karanténa úplně neprospívá. Oblíbená zpěvačka přiznala, že její tělo tak trochu vypovědělo službu. S jakými potížemi se musela v posledních dnech potýkat?

Dara Rolins tráví karanténu s dvanáctiletou dcerou Laurou a mimo jiné už si pochvalovala, že opět našla před lety ztracenou trpělivost. Radost jí naopak nedělá stav jejího těla. Pohledná Slovenka se sice snaží držet ve formě, ale úplně se to nedaří.

„Moje tělo se na chvíli úplně totálně rozpadlo, protože asi mělo pocit, že teď může odpočívat, takže - opar, ječný zrno, teď aktuálně mám rýmu,“ prozradila dle webu blesk.cz Top Star magazínu.

Populární zpěvačka si z toho však těžkou hlavu nedělá, naopak je ráda, že nemá vážnější potíže. „V zásadě jsme zdravé, v tom nejzákladnějším slova smyslu. Tím pádem si myslím, že není na místě si stěžovat,“ nechala se slyšet.

Dara dodala, že domácí karanténa má svoje kouzlo. S dcerou mohou dělat věci, na které by dříve neměly čas. Takhle se kupříkladu společně dívají na všech osm filmů kouzelnické ságy Harry Potter.

Témata: Dara Rolins