Pink si hrála na hrdinku? O boji s nemocí covid-19 neřekla všechno!

Pink a její syn Jameson

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 13:43

Boj s nemocí covid-19 už si vyzkoušelo i několik známých osobností, mezi nimi známá americká zpěvačka Pink. Její manžel Carey nyní prozradil, jak se jeho žena se synem s nákazou popasovali.

Jak vás stars24.cz informoval, nemoc covid-19 se v USA nevyhnula ani zpěvačce Pink a jejímu tříletému synovi Jamesonovi. Ona sama už o boji s koronavirem povyprávěla, další detaily přidal její manžel Carey Hart.

„Bylo to intenzivní. Oba byli extrémně nemocní, syn na tom byl pravděpodobně o něco hůř,“ prozradil dle webu foxnews.com ve vysílání rádia SiriusXM. Pink už dříve přiznala, že chvílemi propadala zoufalství a po nocích plakala.

Hart připomněl, že další komplikací bylo manželčino astma. „Zaútočilo to (virus) na její plíce a hrudník. Měla velké potíže s dýcháním. Synovi se stále přitěžovalo. Horečku měl tři týdny,“ popsal manžel popové hvězdy.

Carey se domnívá, že byl rovněž nakažený. „Neměl jsem příznaky, dcera také. Otestovat však mohli jenom moji manželku,“ dodal Hart s tím, že předpokládá, že by u něj testy virus také potvrdily. 

Témata: (Moore Alecia) Pink Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)