Meghan řeší dilema: Stojí ZRADA MONARCHIE za miliony na kontě?!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 10:41 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 20:05

Kolik stojí zrada britské monarchie? To je poměrně složitá otázka, na kterou hledá odpověď vévodkyně Meghan. Dostala totiž nabídku, která se odmítá jen velice těžko. Lidé ji ovšem od jejího přijetí zrazují.

Nedávný odchod prince Harryho a jeho ženy Meghan je ožehavým tématem a média pochopitelně prahnou po exkluzivním rozhovoru s párem. Podle magazínu Daily Star dostala americká herečka možnost natočit interview s moderátorkou Oprah Winfreyovou za milion liber (necelých 31 milionů korun).

Podle webu listu The Sun je od toho fanoušci britské monarchie zrazují. „To není dobrý nápad. Vrátilo se to mnoha členům královské rodiny, kteří se snažili říct ‘svou verzi příběhu’,“ připomněl jeden z nich.

„Pokud je cílem vydělat peníze, tak by to mohlo fungovat. Pokud si chce získat lidi zpátky na svou stranu, je to extrémní risk,“ přisadil si další diskutující. „Pokud to udělá, nepůjde moc příkladem. Nikdo už nebude věřit tomu, že si Harryho nevzala pro peníze a publicitu,“ dodal jiný komentátor z lidu.

Web zároveň připomněl, že pokud by Meghan na nabídku kývla, nebyla by žádnou průkopnicí. Maminka jejího muže, princezna Diana, poskytla podobně třaskavý rozhovor v roce 1995.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)