Jennifer Aniston a Brad Pitt: Překvapivé odhalení o společné karanténě?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 16:04 | Aktualizováno: 13. dubna 2020 20:40

Jennifer Anistonová a Brad Pitt už to spolu jednou zkoušeli, jejich manželství ale dopadlo neslavně. V poslední době se ale spekuluje, jestli to herci nedávají znovu dohromady. Přeje novému vztahu povinná domácí karanténa?

Jennifer Anistonová byla před několika dny hostem jedné z populárních amerických talk show z domácí karantény, kterou podle magazínu Star tráví pod jednou střechou s Bradem Pittem. Spekulace o novém románku bývalých manželů se v zahraničních médiích objevují už pěkných pár měsíců.

Podle časopisu spolu obě hvězdy strávily již celkem 22 dní v izolaci. „Díky téhle zkušenosti jsou si blíž. Jsou vděční především za to, že teď mají jeden druhého,“ tvrdí zdroj magazínu. Pitt ji prý během této doby opustil jen kvůli tomu, aby mohl vidět děti, které má s Angelinou Jolie.

Prostřednictvím nejnovějších technologií mají být oba v kontaktu se spolupracovníky, kteří je informují o dění v Hollywoodu, a také s kamarády, např. s Courteney Coxovou nebo Georgem Clooneym. 

Server Gossip Cop opět u zástupců obou herců ověřil, že obsah článku v magazínu Star je zcela smyšlený. Brad Pitt a Jennifer Anistonová netvoří pár, jsou z nich však opět dobří přátelé. 

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston