Jennifer Aniston a Brad Pitt se chtějí přiznat? Šokující odhalení!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 14:06 | Aktualizováno: 10. dubna 2020 13:09

Jennifer Anistonová a Brad Pitt byli manželé, kvůli Angelině Jolie se ale jejich vztah rozpadl. V poslední době se však objevují spekulace o novém románku. Nejnovější odhalení je poměrně šokující, ale...

Jennifer Anistonová a Brad Pitt prý chtějí podle magazínu NW otevřeně přiznat svůj vztah, a to v některé z tamních talk show. V úvahu mají připadat pořady moderátorek Oprah Winfreyové a Ellen DeGeneresové. 

Řeč má být o Pittových problémech s alkoholem i nevydařených vztazích hvězdy kultovních Přátel. „Brad chce rozhovoru využít k tomu, aby očistil své jméno,“ tvrdí zdroj časopisu v souvislosti s rozvodovou bitvou herce s exmanželkou Angelinou Jolie. 

Pitt a Anistonová mají kromě vztahu přiznat také to, že společně staví dům. „Ale úplně největším sní Jennifer o tom, že konečně potvrdí těhotenství,“ dodává zdroj. Fanoušci se však ničeho takového nedočkají.

Web Gossip Cop totiž ověřil, že je obsah celého článku naprosto smyšlený. Pitt ani Anistonová stále oficiálně nepotvrdili, že by opět tvořili pár. Mluvčí obou herců pro server uvedli, že nic z článku se nezakládá na pravdě.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston